Daydream

 

Mijn nieuwe fototoestel arriveerde gisteren. En vandaag was het mooi weer. Ik was niet meer te houden om het aan de nodige tests te onderwerpen, dat kan je je wel voorstellen. (Wie me wat beter kent, weet dat ik niet echt het geduldige type ben).

Gelukkig lijkt mijn nieuwe toestel vrij sterk op het vorige, waardoor ik zonder de handleiding door te nemen al wat tests kon uitvoeren. Ik trok, gewapend met mijn oogorthese, de wijde wereld (allez, mijn eigen dorp) in om wat testshots te nemen.
Wat je hier ziet, is het voormalige gemeentehuis van Rijmenam.

Ken je het nummer Daydream van the Wallace Collection nog? Het zorgde voor de titel van deze blogpost.

20160128-IMG_8583-4

Daydream

5

Dreamday

20160128-IMG_8581-3

Nightdream

2

Dreamnight

9 gedachtes over “Daydream

  1. Heyme zegt:

    Of hoe je op een grijze regenachtige dag toch nog zoveel moois kan vinden. Ik ben erg onder de indruk van je dagelijkse fotos van mooie momenten, wie kijkt en zoekt naar moois zal het vinden! Een verademing in deze wereld voor klagers om af en toe een postje van je te zien, dankjewel!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.