Lest we forget

Een stralende Laura Tesoro verbluft ons als Sarah Liebman in ‘40-‘45

Gisteren speelde Laura Tesoro voor het eerst Sarah Liebman in de spectaculaire musical ’40-’45. Met haar ontroerende, warme stem en haar innemende verschijning, palmde ze, samen met tegenspeler James Cooke alle harten van de aanwezigen in. 

Mieke Van Looy voor I Heart Theater

Sarah Liebman

De rol van Sarah werd en wordt in andere voorstellingen ook vertolkt door Nathalie Meskens (moeten we haar nog voorstellen?) en Clara Cleymans (Quiz me Quick, Thuis, Tegen de Sterren op…)

Een spektakel

De voorstelling, die al enkele maanden loopt, wordt aangekondigd als een spektakel, en dat is het ook. Alles wordt in het werk gesteld om de voorstelling op de meest interactieve manier die mogelijk is te beleven. De rondrijdende tribune zuigt je mee in de oorlogswereld van de jaren ’40 en zijn tragische verhaal van wat haat teweeg kan brengen.

Lest we forget

Het verhaal van de 2 broers Staf (Jelle Cleymans) en Louis (James Cooke) Segers, die als hartsvrienden opgroeien in een warm nest, maar toch door de oorlog uit elkaar gedreven worden, laat ons nadenken. Lest we forget.

James Cooke (Exclusief tv-gezicht van zenders VIER en VIJF)

James Cooke, die de laatste tijd (terecht) alom tegenwoordig is in Medialand, zingt de pannen van het dak met zijn tegenspeelster Laura, en zet de romanticus in ons in vuur en vlam als voorvechter van de Liefde over de conventies heen.

Laura Tesoro

Laura Tesoro startte ooit, een tiental jaren geleden, in de musicalwereld, voor haar is dit dan ook een beetje thuiskomen. En dat meteen in een gigantisch succesrijke musical (tot nu toe de populairste ooit in Vlaanderen, met een ticketverkoop van meer dan 500k!)

Een must see

De show moest 2x om technische redenen stopgezet worden, maar dat deed geen afbreuk aan het geheel. Het is een fantastische ervaring om dit spektakel mee te maken, en daarin was de bijdrage van Laura Tesoro gisteren een absolute meerwaarde.