Bobby Brown

Hoe heb ik hier naar uitgekeken! De eerste keer terug met de fiets naar het werk :-). Het was nog fris, maar een dikke jas en dito handschoenen die aan en uitgingen onderweg, vingen de licht snijdende wind op. De lucht op mijn kaken, de zalige geur van buiten in mijn neus… Wat heerlijk eerlijk kan het leven zijn.

Onderweg zag ik veel moois, waaronder hele fijne sneeuwklokjes en witte zwanen die een dubbelleven onder het water leiden middels hun spiegelbeeld. Maar mijn selectie van de dag bestaat uit foto’s van een eendenpaartje dat ik trof op de terugweg.

De titel van deze blogpost leende ik van Frank Zappa’s nummer Bobby Brown. Omdat ik de waggelgang van eenden daar zo mooi bij vind passen. En ook wel omdat het mannetje van dit duo een tikkeltje ‘vain’ leek ;-).

1

Hey there, people, I’m Bobby Brown

IMG_1377-2

They say I’m the cutest boy in town

4

I don’t think I’m too extreme

5

I’m a handsome son of a b*tch

9

Watch me now, I’m going down

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.