Fier :-)

In het kader van de week van de poëzie zocht Bonheiden gedichten. Ik stuurde er 3 op, en ze werden geselecteerd. 1 van hen kreeg een plaats op het raam van ‘Eternal Woman’, een plaatselijke handelaar. Een 2de werd op het raam van de kleuterschool in Bonheiden dorp geschreven.

Het laatste zal later dit jaar een permanente plaats in het dorp van Rijmenam krijgen.

Ik ben heel blij met deze appreciatie :-)!

Screenshot_2016-03-04-15-07-48

 

Screenshot_2016-03-04-15-16-04

Vanzelf

 

Ik durfde los te laten

en wat gebeurde toen?

Mijn mooie, rode luchtbal

wist precies wat hij moest doen.

 

Hij dreef in sier bewegend

op de wind zijn stoten mee

het touwtje dat eraan hing

volgde mijn ballon gedwee.

 

Daar vloog hij dan, mijn rijkdom

mijn hoogstpersoonlijk goed

Ik keek ernaar en wist:

dit is precies zoals het moet.

IMG_8884

2 gedachtes over “Fier :-)

  1. afwaswater zegt:

    Geweldig, Mieke. Ik hoopte al dat je hierover zou bloggen na je eerdere berichtje. Het zijn ook twee prachtige gedichten die zoiets zeker verdienen. Nu ben ik best benieuwd naar het derde. groetjes, Hanneke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.