Lovely Day

Wat een prachtige dag was het vandaag.

Het ochtendlicht wees me vanochtend de weg naar de oevers van de Dijle. Ik kon het niet laten om, terwijl ik op weg naar kantoor was, even een ommetje te maken, mijn wagen te parkeren langs de weg, en het licht dat het Dijlepad bescheen te volgen. Tot ik, achter de hoek van een Dijlekronkel, de grote, rode zon pluimplanten zag belichten. Zo mooi… Met geen woorden te beschrijven.

Toen ik, na een fijne werkdag, terug naar huis reed, zag ik een troep wilde ganzen een weide vullen. Opnieuw ging mijn wagen aan de kant, en volgde ik het pad van de schoonheid. Zoals gewoonlijk, deden de vogels wat ik van hen kan verwachten (vogels en ik gaan niet samen, ze vliegen steeds op cruciale momenten op). Maar laat dat nét zijn wat in mijn beeld paste. Ongevraagd, maar precies zoals het moet zijn.

De titel van deze blogpost leende ik van Bill Withers.

Lovely Day

topchoice

The sunlight hurts my eyes

IMG_9139

The Day that lies ahead of me

top

A perfect Complex

top7

Continuation

 

8 gedachtes over “Lovely Day

  1. corinne reynders zegt:

    mieke, naast sympatiek en behulpzaam heb je nog eens heel veel talent voor de dingen die je ons hier toont. Blijf vooral op die weg. prachtige foto’s

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.