Instant Street

Ze intrigeren me altijd, de straatmuzikanten. Ik hou van de sfeer die ze in de winkelstraten creëren, de passie en durf waarmee ze hun kunst aan de buitenwereld tonen. Eenvoudig en direct. De ene uit noodzaak, om die dag aan wat geld te komen om te kopen wat hij het meest nodig heeft. De andere in de stille hoop om ontdekt te worden. Of misschien wel gewoon om de liefde voor muziek, de passie van het performen, te delen met iedereen die er voor open staat.

Ik heb ze graag, die straatmuzikanten. In elke vorm. Vrijdag was er één in Leuven die me opviel door zijn niet aflatende enthousiasme. Ook al keurden de meeste van de voorbijgangers hem geen blik waardig.

Vandaar. Op deze Valentijnsdag. A tribute to Love and Passion, instant, on the street.

De titel van deze blog leende ik van Instant Street  van Deus.

IMG_9066IMG_9069IMG_9071

IMG_9070

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.