Some Beauty a day, keeps the doctor away

Alweer tulpen?

Ja dus.

Ze blijven voor mij een bron van inspirerende schoonheid tijdens deze natte binnenzitdagen. Binnenzitdagen nodigen je uit om anders te kijken. Om schoonheid rondom te blijven zien. Ik heb niet elke dag bloemen in huis. Misschien net daarom dat ze me opvallen. Dat ik er, terwijl ik een boterham, een wortel en een stukje pikante Italiaanse kaas eet, plots foto’s van wil nemen. Omdat het licht er zo mooi op schijnt. Omdat de zon (die door het keukenraam door de wolken schijnt) lijkt te roepen: Hey! Gezien? Schoon, hé!

Ik geef daar graag aan toe, aan die ‘kijk mij dan, hoe schoon!’, maak daar graag tijd voor. Zo ook op deze druilerige vrijdagnamiddag.

-Morgen trek ik er met mijn soulmate op uit, weer of geen weer. We gaan een oud, bouwvallig kasteel verkennen. Daar kijk ik zó hard naar uit. Benieuwd welke verhalen we er gaan vinden, en welke we kunnen navertellen. We’ll keep you posted-

5210IMG_9133-36

Een gedachte over “Some Beauty a day, keeps the doctor away

  1. afwaswater zegt:

    Ze zijn mooi, Mieke. Zoals ze het licht vangen. Fijne kasteeltocht en ik hoop dat je veel foto’s mag maken. groetjes, Hanneke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.