In colours on a Snowy linen land

Vandaag herbekeek ik de sneeuwbeelden van gisteren. Ik ben echt blij dat ik de magie van een witgevlokte lucht nog kon vastleggen vóór mijn toestel het begaf (De komende 2 weken wordt, in het beste geval, mijn blikverruimende orthese gerepareerd door kenners).

Als gepassioneerd verbeelder en budgettair beknot reiziger, zou ik een beetje doodgaan bij het idee dat nét op het moment dat de winter aan natuurpracht biedt wat hij te bieden heeft, ik als vogel zonder vleugels lijdzaam moet toekijken hoe hét gebeurt.

Maar dat is dus niét het geval 🙂 :-).

Uit blijdschap om de kleine ramp die me bespaard bleef, deel ik de sneeuwbeelden graag met jullie. Sneeuw doet me altijd denken aan het nummer Vincent van Don McLean, omwille van dat ene zinnetje: ‘On colours on a Snowy linen land’. Dat maakt dat voor mij dit de enige titel van deze blogpost kan zijn die klopt  :-).

20160115-IMG_8705

Snowy, starry night

4

Catch the Breeze

1

Winter Chills

2ok

In colours on a Snowy linen land

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.