Sunday Morning

Op zondagochtend is het in Heist-op-den-Berg rommelmarkt. Je vindt er vanalles. Van groenten en fruit van eigen kweek tot vogels, kippen en konijnen in gevangenschap die te koop aangeboden worden.
Mensen verkopen er ook hun overbodige spulletjes en kleren, en je kan er in ‘de Living‘ iets gaan drinken.

Ik ga er al jaren graag op zoek naar ‘spullen’. De dingen die je woonkamer een uniek toetsje geven. Of het jurkje dat je je niet kan veroorloven, maar hier voor een prikje ‘op de kop kan tikken’.

In de kerstvakantie moest ik mijn zolder ontruimen. Het dak werd vernieuwd, en de zolder maakt plaats voor een extra kamer. Confronterend, zo’n opruim. Ondanks het feit dat ik in de loop der jaren er goed over waakte dat er niet té veel overbodig gestockeerd werd, bleek er toch nog een hoop bijeen gekomen :-).

Ik ben maar even voorzichtig met het aankopen van gevoelsmatig fantastische vondsten, die louter praktisch gezien gewoon ruimtevreters zijn. Ik heb voorlopig genoeg ‘spullen’. Maar ik snuif nog wel graag de sfeer op. De sfeer van weleer…

1

Sew me

3

Let me go

8

We are Prisoners

10

Shadow Market

20160110-IMG_8490-2

Old and New

6

Working Class

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.